01-08-06

Day 9

Vandaag stond het bezoek aan Dollywood op het programma.

Je kan het vergelijken met Bobbejaanland, enkele attractie en vooral veel shows.

Door Dolly Parton zelf (op grootbeeld - video), enkele van haar nonkels en neven, en andere beginnende country stars. Ontroerend mooi soms.

Dolly, die hier in de buurt is geboren, heeft er hier een echte familie attractie van gemaakt, die vooral de schoonheid en de eenvoud van de Tennessee mountains in de verf zet. Wat wij hier vooral gezien hebben zijn gezette Amerikaanse families, het overgewicht van de meeste Amerikanen begint echt rampzalige proporties aan te nemen, maar met de eet en drinkcultuur is dat echt niet te verwonderen. Vb: voor een kleine cola kreeg je een beker van 1/2 liter, een grote was er eentje van bijna 2 liter.

Enfin, verder laten we do foto's spreken voor vandaag, het was weer een uitputtende dag.

 

Meer info over het park op www.dollywood.com

meer info over het stadje : www.mypigeonforge.com

 

Voor ons de laatste nacht hier, maar voor we morgen vertrekken gaan we de winkles nog eens bekijken. de meeste gekende merken hebben hier fabriekswinkels waar je aardige koopjes kan doen, dus dat moeten we nog even uitproberen voor we onze reis verder zetten naar Nashville Tennessee.

De groetjes en tot hoors.

04:43 Gepost door Paul, Carola en Kitty in the USA in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: ekellop, trip-usa |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.