25-07-06

Day 2

Hallo, deze keer vanuit Jacksonville.

Inderdaad, we zijn goed aangekomen na een rustige rit doorheen Florida.

Allereerste iedereen toch bedanken voor de toffe reacties tot nu toe, het doet ons plezier dat jullie willen meekijken met ons. Om halftien 's avonds maak ik dit verslag nog snel, mijn dames liggen al uitgeteld te slapen.

Onze dag begon deze morgen redelijk vroeg. Rond 5 uur hielden we het al voor bekeken, uitgeslapen waren we niet echt, ondanks het chique uitzicht van het resort waren de muren flinterdun, en was er toch wat lawaai dat ons wakker hield. Nu ja, omdat ons lichaam toch nog een beetje op belgisch uur stond, en het dus in feite al elf uur was, hebben we ons rustig klaargemaakt en gingen we nog snel enkel beelden schieten in en rond het resort.

 
Rond 7.15 konden we dan alles terug inladen en waren we ermee weg.
Iets voor negen werd er dan halt gehouden voor het eerste 'American Breakfast'. Hiervoor kozen we een authentieke family diner uit in Boca Raton, een kleine 100 km boven Miami.

 

Daarna ging het verder richting noorden. Zo rond de middag kwamen we in de buurt van Cape Canaveral, de thuisbasis van de Nasa, en de plaats waar de afgelopen maand de Space Shuttle gelanceerd werd en ook terug geland is. Vanuit de overkant van de baai konden we het gebouw zien staan waar de space shuttles geassembleerd worden met de boosters voor de lanceren en konden we ook Launchpad 39a en 39b zien liggen.

 

Vanuit Titusville volgden we dan de kustweg richting Daytona, de gekende plaats aan de kust waar jaarlijks het motortreffen plaatsheeft in maart en oktober en waar dan een kleine 500.000 motorvrienden samenkomen voor het treffen. Met de fireobservers hebben dat vorig jaar mogen meemaken en het was zeker de moeite. Nu is het kuststadje, ondanks het zomerse hoogseizoen, zo dood als je maar kan denken. De drukke hoofdstraat, waar je tijdens het treffen over de koppen kan lopen, ligt er nu verlaten bij. En als toemaatje krijgen wij de verwachte namiddag stortbui er nog bovenop. Even geparkeerd langs de weg, en snel een kopje koffie gaan drinken, en de bui was alweer over.

Op de plaats waar we terug op de autosnelweg kwamen heeft onlangs de grootste dealer in Harley Davidson motors een winkeltje neergezet, ook de moeite om even te stoppen. Een droom voor de echte bikers, Luc-de-pompier, we hebben aan jouw moeten denken.....

 

Bij het begin van de avonsdspits reden we dan Jacksonville binnen, waar onze vrienden John en Sharon al zaten te wachten, het was een hartelijk weerzien.

Deze avond al wat bijgepraat en de foto's op de blog aan hen getoond.

Een heerlijke dag die nu zal afgesloten worden in een lekker bedje, lekker lang uitslapen morgen. Voor morgen staat er niet veel gepland, maar ik denk dat we nog eens aan het strand en down town gaan kijken hier, maar dat lezen jullie wel, tot hoors, en nogmaals dank voor de toffe reacties,

Paul, Carola en Kitty

we hebben alvast een lotje gekocht

 

03:48 Gepost door Paul, Carola en Kitty in the USA in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) | Tags: trip-usa, ekellop |  Facebook |

Commentaren

reisje dag kitty en familie,
de site is echt wel tof gevonden. zo te zien is het daar leuk.
nog een goeie vakantie
groetjes anissa

Gepost door: anissa | 25-07-06

Mooi Het ziet er daar ook mooi weer uit.
Hier is het snikheet en morgen wordt het nog heter!
Doe ze daar de groetjes in Florida.


Groetjes uit België

Gepost door: emiel | 25-07-06

eilaba !!! Carola, beeke last van ochtendhumeur ? Ge moet wel mooi lachen als je op de foto staat hé. Neem maar eens een voorbeeld aan John !!!! Doe hem trouwens vele, vele groetjes van ons 3 als je hem ziet.
Goeie reis en blog maar verder ...

Gepost door: Preejke | 27-07-06

Genieten maar!! Hoi Vanlookjes,
Ziet er allemaal fantastisch uit, heb vandaag pas de eerste keer tijd om te volgen , was hier TE heet en TE druk!
Liefs uit Mol

Gepost door: annie | 01-08-06

harleys het moet er wel tof zijn,ik was er over 30 jaar.Hebt u nog mooie fotos van harleys ginder??? Nog een prettig verblijf en alvast bedankt
frans Londerzeel

Gepost door: FRANS | 04-08-06

De commentaren zijn gesloten.